© 2001-2011 - Agterdenbos Administratie  |  Disclaimer   
   
  Index Ondernemers Particulieren Prijzen Links Nieuws Contact  

     
  Ondernemers  
     
 

« Ga terug

Administratieve werkzaamheden

Om u op weg te helpen geeft ons administratiekantoor u advies op welke manier u uw administratie op een eenvoudige, maar overzichtelijke manier kunt bijhouden. U komt dan niet voor verrassingen te staan. Zo weet u bijvoorbeeld tijdig hoeveel BTW u af moet dragen of te vorderen heeft, of alle afnemers u tijdig betalen en hoe uw onderneming er cijfermatig voor staat.

Als ondernemer heeft u dagelijks te maken met inkomende facturen, uitgaande facturen, bank-afschriften, kasbonnen, offertes, herinneringen enzovoorts.

Wij verwerken alle financiële documenten op een systematische wijze, waardoor u inzicht krijgt in uw bezittingen, schulden, kosten en opbrengsten. Naast het verschaffen van de financiële inzichten, het verrichten van BTW-aangiftes, schrijven van jaarrekeningen en doen van aangiftes IB, geven wij altijd een mondelinge toelichting hierop…..in begrijpelijke taal.
Wij snappen dat u niet altijd tijd heeft om overdag naar ons kantoor te komen. Wij vinden het heel normaal dat wij buiten de ‘reguliere’ werktijden naar u op locatie komen. U bespaart hiermee tijd die u kunt inzetten om ondernemer te zijn, want dat is toch waar u voor gekozen heeft!

Het verwerken van uw administratie bij u op locatie in uw eigen administratiesysteem behoort ook tot de mogelijkheden.
Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij lang- of kortlopende projectmatige Administratieve ondersteuning (op locatie). Denk hierbij aan een tijdelijk bezettingsprobleem op uw administratie, het wegwerken van achterstallige werkzaamheden en piekmomenten.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

Agterdenbos Administratie
   
 

     
 

 


Agterdenbos Administratie
Torenmolen 28
4671 HR Dinteloord

Tel. 0167 - 52 35 82
Fax 0847 - 21 01 54


GSM Daniëlle   06 - 10 29 98 02
GSM Gerard      06 - 53 21 93 77
E-mail               info@agterdenbos.net

BTW nr. NL133946812B01
KvK nr. 20100564

Webdesign: Devaca - Creative Support