© 2001-2011 - Agterdenbos Administratie  |  Disclaimer   
   
  Index Ondernemers Particulieren Prijzen Links Nieuws Contact  

     
  Ondernemers  
     
 

« Ga terug

Opstellen jaarrekening

De jaarrekening is het jaarlijkse sluitstuk van uw financiële administratie. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting daarop.
Op de balans van de jaarrekening worden aan de debetzijde (links) de bedrijfsbezittingen weergegeven, de zogenaamde activa. Aan de creditzijde (rechts) zijn de schulden opgenomen, de zogenaamde passiva.

De winst- en verliesrekening is het andere gedeelte van de jaarrekening. Hierin worden alle opbrengsten en kosten van het afgelopen jaar overzichtelijk naast elkaar gezet. Het resultaat daarvan is de winst of het verlies wat u over het betreffende boekjaar heeft behaald met uw onderneming.
De jaarrekening geeft inzicht in hoe goed uw bedrijf het afgelopen jaar heeft gedraaid. De balans geeft de omvang weer van de bezittingen en schulden van het bedrijf. De winst- en verliesrekening laat zien wat uw inspanningen het afgelopen jaar hebben opgeleverd.

Ons administratiekantoor stelt de jaarrekening voor u op waarbij wij ook gelijk een aantal fiscale aspecten belichten. Uiteraard bespreken wij de jaarrekening en eventuele aangiftes met u in een persoonlijk gesprek. Hierin kunt u gelijk al uw vragen aan ons stellen zodat wij u optimaal van dienst kunnen zijn.

In aanvulling op de jaarrekening van uw BV verzorgt ons administratiekantoor ook de publicatie van uw jaarstukken bij de Kamer van Koophandel. Wanneer u dit wenst kunt u ook uw aangifte inkomstenbelasting en/of aangifte vennootschapsbelasting door ons laten verzorgen.

Wilt u met ons kennismaken? Maak dan gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek.

 

Agterdenbos Administratie
   
 

     
 

 


Agterdenbos Administratie
Torenmolen 28
4671 HR Dinteloord

Tel. 0167 - 52 35 82
Fax 0847 - 21 01 54


GSM Daniëlle   06 - 10 29 98 02
GSM Gerard      06 - 53 21 93 77
E-mail               info@agterdenbos.net

BTW nr. NL133946812B01
KvK nr. 20100564

Webdesign: Devaca - Creative Support